2014-06-27

Heissan!

Hiukan tuli tehtyä sivulle ulkoasupäivitystä, koska samaa tuli tuossa jo jokin aika sitten tehtyä myös facebookissa, näin ollen ruusutarhan sivut ovat suhteellisen samassa ajassa molemmissa paikoissa.

Nyt ruusutarhan tuotteita saa myös tilata nettikaupasta, www.taitaentehty.fi, jossa tosiaan on myynnissä ihan suomalaista käsityötä. Sekä vielä on myös tuotteita myynnissä Kyrössä, kahvila tuulentyttäressä.
Sen sijaan poistun pikkuhiljaa osuuskunta turun tuulenpesästä. Ja alan toimimaan jatkossa y - tunnnuksen alaisena. Mutta siihen menee vielä kotvanen aikaa. Mutta hyvää vauhtia on tulossa ihan todella hyviä muutoksia.




Tässä hiukan kuvia viimeisestä tilauksesta, jossa siis oli asiakkaan toiveena asetelma, joka siis menee lahjaksi syntymäpäiväsankareille yhteislahjaksi samaan talouteen. Toiveena oli pioneista ja ruusuista asetelma, värisävyt oli päätettävissäni. Mutta lopulta siihen tuli vihreän lisäksi, vaaleanpunaista, valkoista ja punaista. Tosin punainen on vain piristämässä tuolla joukossa.

Pituutta asetelmalle tuli n. 45 cm. ja keskiosasta leveyttä on. n. 20 cm. Tein asetelman tuollaiseen jalalliseen astiaan. Tälle tuli hintaa noin 157 €, ja se tosiaan sisältää kaiken postituksia myöden.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti